Посланието 2020-2021

 
Това беше новото поколение 7G. Можеха да общуват телепатично и познаваха ефекта на пеперудата. Не говореха добре земния език, но владееха до съвършенство свободното изразяване. Разполагаха с план за „специални ситуации“ и когато се наложеше свикваха целебния щаб.
Така се случи и сега – 2020 година (грегорианска)
– Време е – започна Старейшината. – Отново дойде хаосът, водещ за ръка Новия свят.
– Какво ще правим със Стария ред? – попита 13-тия член на съвета.
– Да му предложим варианти – обади се 12-ти.
– Да освободи словото? – зададе риторичен въпрос 11-ти.
– Така всеки ще изразява собствената си ценностна система, която не винаги е в съответствие със законите на сътворението – добави 10-ти.
– Да наложим новата Конституция – провикна се 9-ти.
– А колко ще успеят да я спазват – смути се 8-ми.
– Тогава да ги подготвим – въодушеви се 7-ми.
– За целта се налага да въдворим тишина – заяви 6-ти.
– И да ги научим да се забавляват – допълни 5-ти.
– Да ги накараме да си спомнят, защото те също са били деца – заподскача на един крак 4-тия новодошъл на Земята.
– Процесът е взаимен – отсече 3-ти. – Те също има на какво да ни научат.
– Само Творецът може да ни научи – заинати се 2-ри.
– Той живее във всеки човек, но се изразява чрез състояние – отново взе думата Старейшината. – Състоянието, в което се чувстваш едно цяло със всички, правиш това, което те удовлетворява и в същото време е полезно за останалите.
– А тези, които не пожелаят да участват в създаването на Новия ред – попита плахо някой.
– Свободни са да напуснат…Земята.
Старейшината дръпна шалтера със силата на мисълта и хаосът застина в пространството. След което на забавен каданс започна пренареждането. Деца и родители се учеха на партньорство, управниците в държавите намираха общ език с  поданиците. А тези, които искаха да останат в старото, просто опаковаха носталгията и се отправиха към отварящия се проход.
– Ще се видим в началото на лятната ваканция – извика Старейшината, – за да разкажем за изборите си, а наесен ще се преброим отново.
Това беше посланието на новото поколение – малките „Старейшини“, които се раждат, за да ни припомнят защо сме тук. Владетелите на невидимото свързване. А ние сме тези, които да ги насочим в нравствената посока.
Настана време за избор…
И ето я – най-голямата планета в Слънчевата система – Юпитер, наречена Големият късмет, навлиза в предверието на съзвездие Риби (по тропическия зодиак), за да загатне сценарият за следващата 2022 година. Годината на разбулените тайни и „вътреутробни“ терзания на родилото се съзнание през предишния Проход (1988-1991г).
И отправя послание към земните жители, за „всичко е възможно“, ако си го почувствал с Душата си.
Отваря Портала към родовия канал и дава възможност да се пресегнем към спомена за изначалното намерение.
В следващата 2022 година, Алиса в страната на чудесата, която живее във всеки от нас, има уникалната възможност да се развихри до краен предел и да превърне стените на собствените ограничения в гориво за новото раждане.
А месеците от май до юли 2021г. ни пренасят в безвремието между реалния и подсъзнателния свят, където ако пожелаем можем да отметнем воала на чуждите вярвания.
 
Ползотворно пътуване!
Сподели ме...