По ръба на невъзможното 2023-2025

Невъзможното според собствените ни представи и придобити вярвания.

По ръба – само, ако оставим границите, определени от някой друг да ни спират.

А възможно ли е да разцепим ръба и да влезем в мечтаната реалност, която обкръжението ни смята за налудничава?

През 2025-та всичко е възможно!

Единственото „НО“ е доколко смелост ще съберем, за да станем достатъчно отговорни към собствените си стремежи.

А дотогава разполагаме с 2 години –  за подготовка.

Нептун през 2023-та ще започне да влиза в 60-градусов аспект първо с Плутон после с Уран. В продължение на 2 години трите планети ще танцуват около „триъгълникът на талантите“, давайки ни възможност да обуздаем Владетелят на морската стихия (Нептун) и да го опитомим да работи за нас.

В сферата от рождената ни карта, в която се намира транзитния Нептун, през 2023 – 2025-та имаме шанса да проявим творчество и  нов подход по отношение на:

 • Себеизразяване на истинската ни вътрешна същност – 1-ви дом;
 • Онова, което ценим и начина по който го привличаме – 2-ри дом;
 • Начина по който използваме ума си и комуникацията – 3-ти дом;
 • Отношението към себе си, когато сме сами и начина по който приключваме нещата – 4-ти дом;
 • Обичта към вътрешното си дете и заявяване на уникалността си – 5-ти дом;
 • Ежедневната действителност и собственото ни здраве – 6-ти дом;
 • Партньорствата и не интегрираната ни същност, която търсим да ни допълни отвън – 7-ми дом;
 • Финанси, брак, бизнес и не на последно място темите табу – 8-ми дом;
 • Философия, функциониране на дясната половина на мозъка, която е отговорна за интуитивните усещания, далечни пътувания – 9-ти дом;
 • Призвание, кариера, авторитети, семеен статус. Потребност от постижение – 10-ти дом;
 • Подтикът да станем нещо по-голямо и да надхвърлим съществуващите представи за себе си. Надеждите и желанията – 11 дом;
 • Свързване с подсъзнанието съдържащо минало и бъдеще – 12 дом.

Конфигурацията между Уран, Нептун и Плутон прилича на покрив и той би могъл да ни защитава, ако осъзнаем защо ни е даден този небесен тандем.

Нептун символизира дълбините на нашето подсъзнание, съдържащо копнежа ни да се слеем с всичко и всички, любовта и милосърдието, но и подтиснатите ни емоции.

Плутон – скритото под земята съкровище. Хранилище за неразвити способности и положителни качества, които поради чужди или наши представи за табу не сме развили.

Уран – внезапният импулс да се освободим от оковите на „Слез на Земята“ и „Не му е сега времето“. Да се придвижим напред в живота, след получено прозрение от бъдещето, което ни помага да видим нещата, които ни спират.

Уран е като Тасманийски дявол – тичащ хаотично навсякъде и аспектирайки Нептун и Плутон, раздвижва пластовете, покриващи закопаните подсъзнателни емоции и табута.

Нептун и Уран свалят психическите бариери, които са ни задържали в миналото и позволяват да се свържем с новите прозрения.  Виждаме по-добре синхроничностите на Вселената и не ни пука, че ще ни сметнат за луди ако си позволим да ги изследваме.

Плутон и Уран – да се свържем по нов начин със собственото си богатство от таланти и умения. Ставаме по-изобретателни и излизаме от „трябва“ на семейните модели.

2023-2025-та е период на мощно психическо пробуждане. Време в което имаме желание да се разпаднем на части и да се съберем по нов начин, отговарящ на същността ни от най-смелите ни мечти.

Дали е възможно?

Разбира се, при условие, че сме отработили собствения си Сатурн.

А как да разберем, че сме го направили?

 1. Като видим в кой дом от наталната ни карта се намира, защото това е сферата, която от ранна възраст се чувстваме най-ограничени и изискванията към нас са били най-натрапчиви.
 2. Да разберем „Защо точно на мен?“ и „Каква е целта?“
 3. Да се свържем с качествата на знака, в който се намира Сатурн по рождение.
 4. Да проявим здрав разум и да съставим разумен план.
 5. Да станем отговорни и дисциплинирани към себе си, по отношение на сферата, в която се намира Сатурн при раждането ни, защото чак тогава Повелителят на времето ще се превърне в стабилна основа за собствения ни градеж.

Помиряването със собствения ни Сатурн ще ни дари с редкия шанс през следващите две години да се очистим  от болезнените ситуации, проявявайки милосърдие към себе си и да извадим най-ценните си качества.

И когато посрещнем 2025г. да можем отвисоко да погледнем как сме се променили и да поемем по новия път на живота си.

снимка Магдалена Зер
Сподели ме...