Цената на Свободата 2020 – 2022г.

Изображението в средата на графиката е от Тъжна приказка за любовта | Dama.bg – Любимият сайт на всяка дама

Коридор на затъмненията 2020 – 2022 по оста Скорпион – Телец (сидерален зодиак)

Какво символизира Скорпиона в астрологията?

Скритото, тайното, изгнилото, онова от което един ден е нужно да се освободим, ако искаме да продължим напред. Мъгливата есен, с окапалите листа и първия пушек в комина, носещ спомена за падащата от небето бяла тишина, която скрива грозотата. Толкова се плашим от несъвършенството или по-точно от представата ни за него, че бързаме още от ранните си години да заемем калъпа на чуждите представи за красиво и стойностно.

Властта, контрола, манипулацията, упражнявани с цел да се прикрие болката, съпътствала някога собственото ни преобразяване по чужд образ и подобие.

И разбира се личната тема „ТАБУ“, разпъваща ни на кръста между страстното желание и грехопадението.

А Телеца?

Той обича да си угажда. Цени себе си. Знае кое е истинско и умее да различава фалшивото. Иска сега и веднага и почти му е невъзможно да се раздели с любимите си придобивки и вярвания.

Свързан с природата и възраждащата се пролет.

Устойчив, стабилен, търпелив, търсещ съвършенството на всяка цена и във всичките ѝ форми.

Изключителният му инстинкт за съхранение го спасява като по чудо дори и в най-рисковите моменти. Но…мрази промените!

И когато затъмненията са по оста Скорпион – Телец, темата поставена на дневен ред е баланса между приемане и отдаване. Да оставим старото, неработещото да си отиде и да  се доверим на покълващото семе на промяната.

Ако отчетем прецесията на Земята, влиянието на тази серия небесни явления започва през пролетта на 2020 година и продължава до пролетта на 2022г.

Какво е прецесия?

Получава се от разликата между тропическа и звездна(сидерална) година.

Една звездна година е равна на 365,256363004 дни, за което време Земята прави една пълна обиколка около Слънцето и то се намира в същото положение спрямо звездите в небето.

Една тропическа година е равна на 365,242190402 дни, за което време Земята прави пълна обиколка около Слънцето, без да се отчита движението на Слънцето от нашата слънчева система, спрямо централното Слънце.

Поради тази разлика 25 771 сидерални години са равни на 25 772 тропически години или по-разбираемо – за 71,59 години, пролетното равноденствие се измества с един градус назад.

Около трети век от новата ера то се е случвало в нулевия градус на съзвездието Овен, но през 2021-ва Слънцето, гледано от Земята, се е намирало в петия градус на съзвездие Риби.

Повече за планетарните цикли – в книгата „Забраненият календар“ от Магдалена Зер, съвсем скоро.

Голяма част от популярните астрологични прогнози се правят по тропическия зодиак, където Слънцето е неподвижна звезда, но за по-големи периоди от време изместването е значително.

И така. от пролетта на 2020 година затъмненията се наблюдават по оста Скорпион – Телец.

В картата на българския етнос те се разполагат по оста 10 – 4 дом.

Какво символизират тези домове?

10-ти дом – премиери, държавни глави, партии на власт, високопоставени служители в държавата, парламент, национални цели и постижения, външна търговия, износ, национални поводи за срам и беззакония.

– И какво се намира там?

– Знакът Скорпион – това, което подлежи на дълбока трансформация.

4-ти дом – земя, селскостопанска промишленост, образователни институции, патриотизъм, демократични движения, общото щастие – това, което дава заявка за възраждане по знака Телец.

Какво се случва, когато се отклоним от пътя си?

Болест, идваща да ни разкаже приказка за промяната, която е нужно да направим, за да се върнем към мисията си.

Още ли смятате, че астрологията не работи?

Пробвайте тогава със собствения си хороскоп. С едно малко уточнение – пуснете наталната си карта, ползвайки сидералния зодиак. После вижте в кои сфери са разположени знаците Скорпион и Телец и кое е нужно да пуснете, за да стъпите на собствения си път.

В случай, че ви е трудно, ето няколко възможности:

 Услуги – АСТРОЛОГИЯ ЗАД ВОАЛА (astro-zadvoala.com)

Книги – АСТРОЛОГИЯ ЗАД ВОАЛА (astro-zadvoala.com)

Контакти – АСТРОЛОГИЯ ЗАД ВОАЛА (astro-zadvoala.com)

Остават само няколко месеца до края на коридора на трансформациите. Следващият подобен такъв ще е около 2029-та година.

Сподели ме...